DESTEĞİNİZLE KAZANACAKLAR
922Fb7E8 6779 471F 9B59 421D6774E246

 Çarşıbaşı İlçesi’ndeki ziyaretlerle ilgili Bakan Özhaseki, “Bugün Trabzon'dayız… İlk durağımız Çarşıbaşı'nda hemşehrilerimizi ziyaret ettik, hâl hatır sorduk. Her daim yanımızda olup destekleriyle bize güç veren Trabzon'a, Çarşıbaşı'na teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta da Trabzonlu kardeşlerimizin desteğiyle; Büyükşehirde Ahmet Metin Genç Başkanımız, Çarşıbaşı’nda Ahmet Keleş kardeşimiz kazanacak; Cumhur İttifakımızla hizmete devam edeceğiz inşallah” dedi. 
D41D43E3 945E 4649 A26A 2Bab3Bbcf486

Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

Bakan Özhaseki’ye Çarşıbaşı ziyaretinde TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Ömer Ayar, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,  MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş ile çok sayıda partili eşlik etti. Bakan Özhaseki, daha sonra ise Yomra ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Muhabir: BİROL SANCAK