CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber’den Silivri açıklaması
CHP Araklı İlçe Başkanı Osman Dilber, beraberindeki heyetle birlikte Silivri’ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber’den Silivri açıklaması başlığıyla öne çıkan değerlendirmede, hukuksuzluklara karşı verilen mücadelenin yalnızca bireysel değil, toplumsal bir duruş olduğu vurgulandı. Dilber, ziyaret kapsamında hem dayanışma mesajı verdi hem de Türkiye’nin geleceğine ilişkin kararlılık vurgusu yaptı.

CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber Silivri’de temaslarda bulundu
CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber’den Silivri açıklaması kapsamında, Osman Dilber ve beraberindeki heyet Silivri’de çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaret sırasında hukuksuzluklara karşı mücadele eden isimlerle bir araya geldiklerini belirten Dilber, bu sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.

Dilber, yaptığı açıklamada, “Hukuksuzluklara karşı dimdik duran yol arkadaşlarımızın onurlu mücadelesine tanıklık ettik” diyerek ziyaretin amacına dikkat çekti. Bu tür ziyaretlerin dayanışma ve moral açısından önemli olduğunu dile getirdi.

“Silivri’de yükselen ses milyonların sesi”
Silivri’deki duruşun yalnızca bireysel bir mücadele olmadığını belirten Dilber, bu sürecin toplumsal bir anlam taşıdığını ifade etti. CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber’den Silivri açıklaması çerçevesinde yapılan değerlendirmede, adalet ve özgürlük taleplerinin geniş kitleler tarafından dile getirildiği vurgulandı.

Dilber, “Silivri’de yalnızca birkaç ismin değil; eşitlik, özgürlük ve adalet isteyen milyonların sesi yükseliyor” ifadelerini kullanarak, bu mücadelenin toplumsal karşılığına dikkat çekti. Açıklamada, baskılara karşı direnenlerin ve demokratik değerlere sahip çıkanların ortak bir noktada buluştuğu belirtildi.

Hukuk ve adalet vurgusu öne çıktı
Açıklamasında hukukun üstünlüğüne vurgu yapan Dilber, mevcut duruma yönelik eleştirilerini de dile getirdi. CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber’den Silivri açıklaması kapsamında, ülkede yaşanan sorunların çözümü için adaletin tesis edilmesi gerektiği ifade edildi.

İçişleri Bakanı Çiftçi: 'Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz'
İçişleri Bakanı Çiftçi: 'Gençlerimizi suça sürükleyen her türlü yapı ile mücadele ediyoruz'
İçeriği Görüntüle

Dilber, “Hukuksuzluklara ve bu ülkenin insanını yoksulluğa mahkûm eden düzene karşı yol arkadaşlarımızla omuz omuzayız” diyerek, mücadele kararlılığını yineledi. Bu süreçte birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

“Birlikte başaracağız” mesajı
Geleceğe yönelik umut ve kararlılık mesajı veren Dilber, açıklamasını birlik vurgusuyla tamamladı. CHP Araklı İlçe Başkanı Dilber’den Silivri açıklaması içerisinde, Cumhuriyet değerlerine bağlı bir Türkiye hedefi öne çıktı.

Dilber, “Kuvayi Milliyeci bir kararlılıkla, Cumhuriyet’in aydınlık değerleriyle; eşitliğin, özgürlüğün ve adaletin egemen olduğu bir Türkiye’yi birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı. Bu hedef doğrultusunda tüm kesimlerin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT