AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı

Trabzon'da gerçekleştirdiği dizi ziyaretlerin ardından iftar programında Trabzon'daki hemşeri dernekleriyle buluşan Zeybek, katılımcılara hitap etti.

Trabzon Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saadettin Okay, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Zeybek, "Ben Bayburtluyum. Burada hemşerilerimle buluşmak beni çok mutlu etti. Trabzon'daki bütün hemşerilerimiz başımızın tacıdır" sözleriyle duygularını ifade etti.

Özellikle Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya'ya övgüler yağdıran Zeybek, "Her şeyden önce vatanına, ülkesine, şehrine çok değer veren gelenek ve göreneklerini yaşatan samimi güler yüzlü bir kardeşimiz" dedi. Ayrıca, "Trabzon'da nereye gitsem gördüm ki Ortahisar'da Ahmet Kaya sevgisi almış başını gidiyor. Kaya kardeşim işi bitirmiş artık. Trabzon Büyükşehir'i zorlamalıyız ve kazanmalıyız" şeklinde konuştu.

Zeybek'in ziyaret ettiği Trabzon Bayburtlular Dayanışma ve Kültür Derneği'nde CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve CHP Bayburt Belediye Başkan adayı Kubilay Erel gibi isimler de Zeybek'e eşlik etti.

Editör: Doğukan ÖZKURT