Özel'in açıklamalarının satırbaşları şöyle: “81 ildeki tüm coğrafyadaki Atatürk'ün kadınlarını kızlarını CHP'de siyaset yapmaya davet ediyorum. 1127 adayımızdan 196 adayımız genç. İzmir tarihi boyunca 6 kadın belediye başkan adayımız varken bugün 9 kadın adayı İzmirlilerin önüne çıkardık. İzmir'de CHP'de kadın ve genç aday sayısı çok önemli. Aday belirleme süreçleri bazı partilerde kapalı kapılar arasında oluyor. CHP'de hep böyledir ama bu dönem objektif kriterleri ve çok önemli yöntemleri benimsedik ve sürdürdük. Adaylarımızı belirlerken seçmenimizi dinledik. Örgütümüzü dinledik. Aday adaylarımızı dinledik. Sokağın sesine kulak verdik. PM üyelerimizi ve milletvekilleirmizi görevlendirdik. 3 bin anket yaptırdık. 339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik.

Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi

"MİLLETİN PARASINI MİLLET İÇİN HARCADIK"

İstanbul'u, Ankara'yı, Adana'yı ve Mersin'i hep beraber kazandık. Belediyelerde yaptığımız en önemli hizmet ise milletin parasını millet için harcadık. Doğal afetlerde, depremlerde, sellerde tüm belediyelerimizin gücüyle vatandaşlarımızın yanında durduk. Pandemide iktidarın vatandaşı 5 maskeye muhtaç ettiği bir dönemde hükümetibn veremediği hizmetleri halkımıza ulaştırdık. Su borcunu ödemeyen 1 milyon 173 bin abonenin suyunu partimizin aldığı kararla önce erteledik sonra affettik. Askıda fatura, veresiye defteri gibi uygulamalarla dayanışmayı örgütledik. Bugün yapılan araştırmalarda en yaşanılabilen kentler CHP'li kentler. Öğrencilerin üniversite sınavlarında tercih ettiği kentlerin en başında yüzde 85 oranında CHP'li belediye başkanlarının olduğu kentler geliyor.
31 Mart'ta oyu atın. Halkçı, çalışkan sizi göz edecek belediye başkanlarını kentinize getirin. Biz onlara inanıyoruz, güveniyoruz.”
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT