Şahin, her ay 132 TL olan İnternet faturasının, taahhüt süresi sona erdikten sonra 396 TL olarak geldiğini öğrenince büyük bir şok yaşadı. Müşteri hizmetleri ile görüşerek durumu öğrenen Şahin, taahhüt süresinin sona erdiği ve yeni bir tarife uygulandığı bilgisini aldı.

Ancak Turgay Şahin, kendisine bu değişiklik hakkında bilgi verilmediğini ve kampanyanın sona erdiğini öğrenmediğini dile getirdi. Şahin, "Bir soygun düzenidir gidiyor, maalesef dur diyende yok" dedi. Evde sabit Türk Telekom İnternet kullandığını belirten Şahin, her ay düzenli olarak 132 TL fatura aldığını ve bu değişikliği müşteri hizmetlerine başvurarak öğrendiğini söyledi.

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Turgay Şahin, müşteri hizmetlerine yönelik şikayetlerini dile getirirken, "Eğer kampanya bitmişse neden beni bilgilendirmezsiniz? İnterneti kesseydiniz, benim adıma nasıl karar verirsiniz? Ayrıca yüksek fiyattan devam ettirip beni yeniden sözleşme yapmaya mecbur bırakıyorsunuz" dedi.

Şahin, İnternet hizmetini hemen kapatmak istediğinde müşteri hizmetlerinin bu işlemi gerçekleştiremeyeceğini, bunun için şubeye gitmesi gerektiğini öğrendi. Şahin, fırsatçılığın yaygınlaştığına dikkat çekerken, "Herkes tuttuğunu öpüyor. Gel de sinirlenme" dedi.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak