Zorlu Mücadele ve Onurlu Duruş

Kaya, kısıtlı imkanlarla hazırlanan ve asılan pankartların bir kısmının koparılarak atıldığını dile getirdi. Ancak bu durumun kendilerini yıldırmayacağını ifade eden Kaya, mücadelelerinin sonunda onurlu bir zafer elde edeceklerine inandığını vurguladı. Milletin gönlünde yer edinmenin önemine değinen Kaya, pankart ve afişlerin her yerde olmasının değil, gönüllerde yer edinmenin önemli olduğunu belirtti.

Halkın İçinde Olma Sözü

Belediye başkanının halkın içinde olması gerektiğini vurgulayan Kaya, çay ocağında vatandaşlarla çay içmekten, esnafı ziyaret etmekten bahsetti. Makamda oturup keyif yapmanın değil, halkla iç içe olmanın önemine değinen Kaya, belediye başkanlığını milletin makamı olarak göreceklerini ifade etti. Halkın sorunlarına kulak vereceklerini ve çözüm için gayret göstereceklerini söyledi.

Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık

Mücadele ve Adalet İlkesi

Kaya, halkın sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını ve herkesin sorunlarını dinleyip çözüm üreteceklerini vurguladı. Adaletin sağlanması ve herkesin eşit şekilde hizmet alması için mücadele edeceklerini belirtti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU