Ortahisar Belediyesi’nin büyük bir borçla ve eş, dost, akrabalarla şişirilmiş kadrolarıyla devralındığını hatırlatan Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz, sadece Ortahisar Belediyesi’nde değil, AK Partili bütün belediyelerde aynı durumun yaşandığını ifade etti. 

MİLYONLARCA İNSANIN AHINI ALDILAR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ilçe ziyaretleri kapsamında Yomra'da partililer ve vatandaşlarla buluştu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ilçe ziyaretleri kapsamında Yomra'da partililer ve vatandaşlarla buluştu

AK Parti Ostahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi’nin siyasi başarısızlığının hezimetini sindirerek halk tarafından rağbet görmeyen üslubunu değiştirmesinin kendisine daha faydalı olacağını belirten Batmaz, “Sayın Çebi her zamanki gibi gerçeklikten uzak, Ortahisar ve Trabzon halkını kandırmaya yönelik açıklamalarına devam ediyor. AK Parti yönetimindeki belediyede, mobbinge ve sendikal baskıya bizzat maruz kalmış milyonlarca kişiden biriyim. AK Parti’nin kendi ideolojisinde olmayanlara karşı nasıl acımasız davrandığını ve ‘Ya taraf olacaksın ya da bertaraf’ seçeneği dışında hiçbir seçenek bırakmadığını halkımız çok iyi biliyor. Bu ülkede bu durumu yaşayan milyonlarca insanın ahı üzerlerindedir” dedi.  

Muhabir: TUNCAY UÇKUN