Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, İstanbul teşkilatına kayyım atanmasının ardından gece ekibiyle birlikte ilçe başkanlığına giderek nöbet tuttu. Partinin ışıklarını yakarak sabaha kadar binada kaldıklarını belirten Batmaz, demokrasiye sahip çıkma çağrısı yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, CHP İstanbul teşkilatına kayyım atanmasının ardından gece geç saatlerde ekibi ile partiye geldi. Partinin ışıklarını yakarak nöbet tutan Batmaz, “Ortahisar İlçe Başkanlığımızda nöbetteyiz. Atatürk’ün partisini kayyıma emanet etmeyiz” dedi.
Batmaz, “Devlet eliyle partililerimiz polis ile karşı karşıya getirilip kaos oluşturulmaya çalışılıyor. Baba ocağımızdayız. İstanbul’daki arkadaşlarımızın yanındayız. Onlara destek olmak için partili arkadaşlarla sabaha kadar nöbet tuttuk. Her şeye hazırlıklıyız. Türkiye’de bir hukuksuzluk var. Bu sadece CHP’ye değil, parlamenter sisteme ve çok partili sisteme yapılan bir darbedir. İktidara alternatif hangi parti olursa bu onlara da yapılacaktır. Bizim karşı durduğumuz olay Türkiye’deki demokrasiye karşı yapılan operasyona karşı direnç göstermektir. Atatürk'ün partisini, seçilmiş il başkanımızı, irademizi teslim etmeyiz. Bu ışıklar bütün bir ülke karanlıkta kalmasın diye yanıyor, baba ocağımızdayız.” diye konuştu.
CHP Ortahisar’dan İstanbul’a Destek Nöbeti!
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, İstanbul teşkilatına kayyım atanmasının ardından parti binasında sabaha kadar nöbet tuttuklarını açıkladı.
Muhabir: AYTEKİN AKAY
Yorumlar
Çok Okunanlar

Trabzonspor'da Orta Sahada Sürpriz Hareketlilik: O Yerli İsim Listede!

Trabzonspor’un Valencia’nın 2 milyon Euro talebi transferin önündeki tek engel

Trabzon Yomra’da Anaokulu Öğretmeni Hayatına Son Verdi

Trabzonspor’da Emre Mor Hareketliliği! Bonservisini Alırsa Bordo-Mavili Formayı Giymeye Hazır

Trabzonspor’da Uğurcan Krizi! Camiada Öfke Büyüyor

Trabzonspor’a Sürpriz Orta Saha Önerisi!