MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde

Saral'ın samimi ve etkileyici sohbetleri, insanlar üzerinde derin izler bırakıyor. Vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda ulaşım, altyapı, turizm, eğitim, işsizlik gibi konuları masaya yatıran Saral, sorunları dinleyip çözüm önerilerini sunmaya devam ediyor. Trabzon'a gelen yeni bir enerji ve kararlılıkla, Saral'ın liderliğinde umut vadediyor.
5579Cfd2 8253 44B7 Ba88 91975754Fcb7

Saral, 31 Mart Pazar günü vatandaşlık görevini yerine getirmek için herkesi oy kullanmaya teşvik ediyor ve sandık başında oy kullanmanın önemini vurguluyor. Ayrıca, oy kullanılan sandıklarda gözlemci olunmasını ve oy kullanılan oyların korunmasını da destekliyor.

8570Ea19 058A 4B4C 9F45 0Bf1A793F918
Trabzon İstihdam Ofisi Projesi: Hasan Süha Saral, Trabzon'a ve Trabzonlulara daha iyi bir şehir ve yaşam sunabilmek için projelerini anlatmaya devam ediyor. İş arayanlar ile işverenleri buluşturmayı hedefleyen "Trabzon İstihdam Ofisi" projesi ile işsizliğe kalıcı ve hızlı çözümler üretmeyi amaçlıyor. Bu ofis aracılığıyla iş arayanlara bilgi, danışmanlık ve mesleki eğitim imkanları sağlanacak, işverenler ise nitelikli elemanlarla buluşturulacak.
06850Bfd 9Fe4 4A3F 9C5A 2B21Ce07184B

Belediye Eğitim Akademisi: Saral'ın kurmayı planladığı "Belediye Eğitim Akademisi" altında halkın ve belediye çalışanlarının donanımını ve bilgisini artırmaya yönelik eğitimler gerçekleştirilecek. Değişim için adımlar atan Saral, Trabzon'un gelişimine hep birlikte katkıda bulunmayı ve kazanmayı hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN