Vatandaşların sorunlarını, umutlarını ve dileklerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, Trabzon'un uzun yıllardır süren yönetim anlayışı ve ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretler kapsamında, CHP heyeti Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesini de ziyaret etti. Şehrin mevcut durumu, geleceği ve çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde bulunulan görüşmelerde, profesyonellerin ve medya temsilcilerinin görüşleri önemle dinlendi.

Deva Parti Milletvekili Hasan Karal: ‘Çiftçiyi Duyan Yok’ Deva Parti Milletvekili Hasan Karal: ‘Çiftçiyi Duyan Yok’

Gökhan Zeybek, Trabzon'un uzun yıllardır aynı yönetim anlayışının etkisi altında olduğunu belirterek, şehrin gerçek ihtiyaçlarını gözeten bir yöneticiye ihtiyaç olduğunu vurguladı. Trabzon'un kültürel ve doğal zenginliklerinin şehri sadece yaşanabilir kılmakla kalmayıp, aynı zamanda bölge için bir cazibe merkezi haline getirebileceğini ifade etti.

Sibel Suiçmez ise vatandaşların dile getirdiği istekler doğrultusunda, Trabzon'un eşsiz güzelliklerinin ve zengin tarihine sahip çıkılması gerektiğini, sosyal ve ekonomik kalkınmanın hızlanması gerektiğini belirtti. Trabzon'un daha yaşanabilir, adil ve müreffeh bir şehir olması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP Heyeti ziyaretlerine Mimarlar Odası ve Maraş Caddesi'nde esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Editör: Doğukan ÖZKURT