Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Kürtün İlçe Başkanı Cafer Düzgün, sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Evinde fenalaşan Düzgün, yakınları tarafından Kürtün Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak yolda ikinci kez kriz geçiren Düzgün, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Vefat haberi ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Hastaneye sevk sırasında ikinci kriz

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde kalp krizi geçiren Cafer Düzgün, Kürtün Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Trabzon’a sevk edildi. Ambulansla nakil sırasında ikinci kez kalp krizi geçiren Düzgün, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Bu ani kayıp, hem parti teşkilatında hem de ilçede derin bir üzüntü yarattı.

Başkan Ekim’in Yoğun Mesaisi: Her Saat Esnaf ve Vatandaşların Yanında
Başkan Ekim’in Yoğun Mesaisi: Her Saat Esnaf ve Vatandaşların Yanında
İçeriği Görüntüle

Cenaze yarın Kürtün’de defnedilecek

CHP Kürtün İlçe Başkanı Cafer Düzgün’ün cenazesinin, yarın Kürtün Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kürtün ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Cenaze törenine çok sayıda siyasetçi, partili ve vatandaşın katılması bekleniyor.

Kaynak: Gümüşkoza