CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Maçka Belediye Başkanlığı için adayı olan Musa Turan, çalışmalarına devam ediyor. Maçka'nın Akarsu Mahallesi'nde bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Turan, seçim vaatlerini ve projelerini paylaştı.

Turan, konuşmasında Maçka'nın kendi haline bırakılma döneminin sona erdiğini belirterek, "Maçka'yı ayağa kaldırmamız gerekiyor. Ben ve ekibimiz, bu koltuğun ne anlama geldiğini biliyoruz. Maçka'da değişmesi gereken birçok şey var. Biz ve ekibimiz, bu değişime en hazır kişileriz. Maçka'yı Trabzon ve Türkiye'de örnek bir ilçe haline getireceğiz." dedi.

C34793E0 D802 45C2 Bbde 3Bf6Db9Fba7E

Turan, ayrıca halkın belediye yönetimine dahil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Biz sosyal belediye, halkçı belediye, halkın parasını halka harcayan bir belediye diyoruz." şeklinde konuştu.

Turizm konusuna da değinen Turan, Maçka'nın turizm sektöründe yeterince öne çıkmadığını ifade ederek, Sümela Manastırı gibi önemli bir turistik alanın daha fazla tanıtılması gerektiğini dile getirdi. Turan, Maçka'nın turizm potansiyelini harekete geçirerek esnafın kalkınmasını sağlayacak projeleri olduğunu belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Anneler Günü Kutlaması Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten Anneler Günü Kutlaması

54202614 7E72 497B Aba9 6D6Bfd3Ec9Cc

Musa Turan'ın Akarsu Mahallesi sakinlerine yaptığı bu ziyaret, seçim çalışmalarını sürdüren adayın Maçka'daki vatandaşlarla buluşma çabasının bir parçası olarak görülüyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak