Dünyaca ünlü otomobil markası Citroen, yeni yıla özel olarak müşterilerine özel bir kampanya sunmaya başladı. Sıfır araç sahibi olmak isteyenler için sunulan bu kampanya, düşük faiz oranları ve uzun vadeli taksit seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Citroen'in sunduğu kampanya kapsamında, 1,99 faizli kredi imkanıyla 400 bin TL'ye kadar kullanılabilen fırsatlar sunuluyor. Özellikle C4 X modeli, kompakt sınıfta 4 kapılı sedan ve SUV özelliklerini bir araya getiren bir araç olarak öne çıkıyor. Bu modele sahip olmak isteyenler için 250 bin TL tutarında olanlar için 12 ay vadeyle yüzde 1,99 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Eve büyük katkısı olacak: Hesabında 100 bin lira olana dev faiz Eve büyük katkısı olacak: Hesabında 100 bin lira olana dev faiz

Eğer elektrikli bir araç tercih ediyorsanız, ë-C4 X modeli de düşük faizli kredi seçenekleriyle sizleri bekliyor. ë-C4 X modeli için 250 bin TL için 12 ay vadeyle yüzde 0,99 faizli kredi veya tüzel müşterilere özel 400 bin TL için 12 ay vadeyle yüzde 1,99 faizli kredi imkanları sunuluyor.

Tasarım ve teknolojiyi bir arada sunan Citroen C4 ise 200 bin TL tutarında olanlar için 12 ay vadeyle yüzde 1,99 faizli kredi seçeneğiyle sahip olunabiliyor. ë-C4 modelinin yüzde 100 elektrikli versiyonu ise 200 bin TL için 12 ay vadeyle yüzde 1,99 faizli kredi veya tüzel müşterilere özel 400 bin TL için 12 ay vadeyle yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleriyle sunuluyor.

Bu kampanya sayesinde Citroen'in yenilikçi ve çevre dostu araçlarını uygun ödeme koşullarıyla sahip olma fırsatını kaçırmayın. Sıfır araç almak isteyenler için harika bir fırsat sunan Citroen, ikinci el pazarlarında zaman kaybetmenize gerek kalmadan yeni bir araca sahip olmanızı sağlıyor. Unutmayın, bu kampanya sınırlı bir süre için geçerli, bu fırsatı kaçırmayın!
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT