Kripto para piyasalarındaki lider potansiyele güvenen küresel platformlara bir yenisi ekleniyor: Coincall. Coincall, kripto opsiyon ticareti ve vadeli işlemler konusunda uzmanlaşmış bir küresel kripto borsası olarak Türkiye pazarına giriş yapıyor.

Türkiye, kripto para piyasalarındaki liderlik potansiyeli ve adaptasyonu ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde öne çıkan ülkelerden biri. Bu potansiyele inanan Coincall, Türkiye pazarında kripto ticaretin tam potansiyelini ortaya çıkarmayı ve erişilebilir kılmayı hedefliyor.

Coincall MENA, CIS ve Türkiye Müdürü Muhammed Kasım, bu hamlenin kripto ticaretini daha anlaşılır ve erişilebilir kılarak Türkiye'ye açığa çıkarma taahhüdünü temsil ettiğini belirtiyor. Coincall'un güvenilir ve benzersiz kullanıcı deneyimine odaklandığını ve kıdemli yatırımcıların dikkatini çekeceğine inandığını ifade ediyor.

Coincall, CoinMarketCap gibi veri sağlayıcıların türev ürün platformu listelerinde yer alarak dikkat çekiyor. 165 milyon doları aşkın 24 saatlik işlem hacmiyle inovatif ve yenilikçi bir kripto türev platformu olan Coincall, Türkiye pazarındaki büyüme potansiyelini değerlendirmek ve ülkeyi büyüme yolculuğunun merkezine yerleştirmek için adım atıyor.

Coincall'un Türkiye'deki güçlü ekibiyle birlikte Bitcoin, Ethereum, Solana gibi önde gelen kripto para birimlerinin yanı sıra Kaspa, Dogecoin gibi popüler altcoin'lerin türev ticaretini gerçekleştirdiğini belirten Muhammed Kasım, Coincall'un en büyük altcoin opsiyon borsası olma unvanını taşıdığını vurguluyor.

Emeklilere Piyango Vurdu: İlk 4 Aylık Zam Oranı Belli Oldu Emeklilere Piyango Vurdu: İlk 4 Aylık Zam Oranı Belli Oldu

Coincall ekosisteminin büyümesinin arkasında ise $CALL isimli ekosistem token'larının bulunduğunu açıklıyor. $CALL, Coincall ekosisteminde önemli bir rol oynuyor ve toplulukla kurulan işbirliğinin güçlü bir simgesi olarak kabul ediliyor.

Coincall MENA, CIS ve Türkiye Müdürü Muhammed Kasım, Türk yatırımcılarının daha gelişmiş ve sofistike ürünlere yöneleceğini belirterek Coincall'un Türkiye'deki varlığını ve başarısını daha da artırmayı hedeflediklerini ifade ediyor. Türkiye'deki kripto ekosistemini türev ve vadeli işlemlerle daha da yakınlaştırmayı amaçlayan Coincall, kullanıcılarına sıfırdan ticaret rehberliği sunarak kripto ticaretini daha anlaşılır hale getiriyor.

Muhabir: BİROL SANCAK