Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Toplamda 36 milyon TL bütçe bedeline sahip olan proje kapsamında, Hürriyet Mahallesi ile Güneysu Mahallesi arasında 9,5 kilometrelik enerji nakil hattı oluşturuldu. Bu projeyle birlikte bölgeye 39 adet enerji nakil hattı direği ve 8 bin 500 metre orta gerilim kablosu montajı gerçekleştirildi. Ayrıca, Köprücek Mahallesi ve Organize Sanayi Bölgesi'nin bulunduğu Güneysu Mahallesi'nde iki adet dağıtım merkezi tesisi yapıldı.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, şirketin teknoloji, inovasyon ve insan odaklı iş yapış modeli doğrultusunda müşterilere kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle yatırımlarının devam ettiğini belirtti. Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi'nde hayata geçirilen enerji nakil hattının, Trabzon'un sanayi ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak önemli bir proje olduğunu vurguladı. Aydın, 2024 yılında da şehrin her noktasında enerji altyapısını güçlendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme ve bakım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: BİROL SANCAK