Ankara’da Trabzon Dernekler Federasyonu Tarafından Düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine İlgisizlik Giderek Artıyor Ankara’da Trabzon Dernekler Federasyonu Tarafından Düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine İlgisizlik Giderek Artıyor

19 anaokulu öğrencisi, hazırladıkları özel gösteriyi 70 davetli ve diğer anaokulu öğrencilerinin velileri önünde büyük bir coşkuyla sundu. Mevlana Hazretlerinin yedi öğüdünü anlatan gösteri, öğrencilerin güzel yorumları ve sahne performansıyla büyüleyici bir deneyim sunarken izleyicileri duygulandırdı.

Programın sunumunu öğretmen Gülhanım Soytürk üstlendi. Öğrencilerin yetenekleri ve öğretmenlerin özverili çalışmaları, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağladı. Programa, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, şube müdürleri, okul müdürleri ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Milli ve manevi değerlerin ön plana çıktığı bu güzel etkinlik, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı ve Mevlâna'nın öğretilerini yaşatma amacına büyük bir adım olarak nitelendirildi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Doğukan ÖZKURT