GENÇ VE AYDIN VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık Ortahisar Muhtarlarından Birlik ve Beraberlik Kararı: Muhtarlara Kapımız Açık

Cumhur İttifakı adayları Genç ve Aydın, iftar sonrası Ortahisar ilçesinin Düzyurt, Akoluk, Kutlugün, Karlık, Tos ve Subaşı mahallelerini ziyaret ederek mahallelilerin istek ve sorunlarını dinledi. Bu ziyaretlere AK Parti Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
61Bf9294 0706 42C2 Bc3B B2714401E087

Mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan Genç ve Aydın, kendilerine iletilen talep ve sorunların çözümü için yeni dönemde öncelikli olarak hareket edeceklerini dile getirdi. Ayrıca, çocuklarla da sohbet eden ve onlara oyuncak hediye eden adaylar, mahallelerde yer alan esnafı ve dükkânları da ziyaret ederek vatandaşların belediyeden beklentileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
B655Eb53 De2E 42E4 B793 97B7Abb85C5A

Genç, yaptığı açıklamada, AK Parti olarak kırsal mahallelerde ulaşım başta olmak üzere altyapı sorunlarının çözümü için ciddi yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Trabzon'daki 536 mahallemizin tamamında hizmet ve proje üreteceğiz. Merkezden uzakta bazı mahallelerimiz bugüne kadar yeterince hizmet ve projelerden istifade edememişti. Bu mahallelerimizi diğerleriyle aynı seviyeye getirmek için pozitif ayrımcılık yapacağız." dedi. Ayrıca tarım ve hayvancılığın desteklenmesi için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.
6A210C92 E28C 47D5 A1Ab C35B1D086Dd2

Aydın ise Ortahisar'ın tüm mahallelerini kalkındırmak için çalışacaklarını ve Türkiye'nin yüzyılı hedeflerine katkı sağlayacaklarını ifade etti. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların coşkulu karşılama ve desteklerinden memnun olduklarını belirten Aydın, hizmetlerin vatandaşlarla paylaşıldığını ve onların taleplerinin dinlendiğini vurguladı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN