SOYLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Deprem Bölgesi ziyaretlerinde Adıyaman’a AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu yanına alarak giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Soylu’ya deprem bölgesindeki olağanüstü çabaları katkılarından ve özverilerinden dolayı teşekkür etmişti.

Whatsapp Image 2024 02 09 At 09.23.25

SAHADA GÜVENİ TAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonlu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karşısında Trabzon ve Karadenizli  vatandaşların oylarını alınması noktasında  hemşerimiz Soylu’ya  sahada tam güven ve destek veriyor. AK Parti’nin  yerel seçimlerde İstanbul’da  en büyük kozu olarak öne çıkan Soylu’ya vatandaşın da güveni tam

Whatsapp Image 2024 02 09 At 09.23.24 (3)

ADIM-ADIM GEZİYOR

Yeniden İstanbul parolasıyla gece-gündüz İstanbul’u adım-adım gezen  Süleyman Soylu’da hem kendisine olan güvene hem de sorumluluğun hakkını verme noktasında çaba harcıyor. Esnaf-vatandaş-ev ve sivil toplum örgütleri ile buluşmaya devam eden Soylu’nun önceki gün durağı Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan oldu.

Whatsapp Image 2024 02 09 At 09.23.24 (2)

Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz! Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz!

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ YERLERDE

Soylu Gaziosman paşa ziyaretinde ise duygulu anlar yaşayadı ve şu ifadeleri paylaştı:” Bugün doğduğum, büyüdüğüm Gaziosmanpaşadayız.. Yılmaz Baytar Şemo Muhtar Barbaros Mahallesindeki dostlarımızla, komşularımızla geçmişi yad ettik. Belediye Başkanımız ı dinledik. 28 yıl önce birlikte kurduğumuz Ceylanspor son üç yılın en centilmen takımı…”

Whatsapp Image 2024 02 09 At 09.23.24 (1)

Editör: Birol Sancak