Mevcut belediye başkanı olarak görev süresi boyunca temel belediyecilik hizmetlerini sunmanın ötesinde, mahalle sakinleri, esnaf ve tüm Akçaabatlılarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Ekim, seçim kampanyasına Akçakale, Mersin ve Darıca mahallelerini ziyaret ederek başladı. Bu ziyaretler sırasında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ve AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı da Başkan Ekim'e eşlik etti.

C80D6A63 6C0E 4152 Adea A6F47D76Cb2D

Adaylığı açıklandıktan hemen sonra mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Ekim, her gittiği yerde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Ekim, şunları söyledi: "Biz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yoldan azim ve gururla yürümeye gayret ediyoruz. Kutlu davamıza da Akçaabat'ımıza da gönül verdik; gönül belediyeciliğini halkımızla buluşturduk. Biz, belediyeciliği 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Bu minvalde geride bıraktığımız 5 yılda, şehrimizin gelişimine tüm hemşehrilerimiz tanıklık etti. Alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, spordan turizme, ulaşımdan tarıma ve eğitime kadar birçok alanda Akçaabat'ımıza mega projeler kazandırdık; kazandırmaya da devam edeceğiz. Şehrimizin en ücra köşesine dahi hizmet götürmeye, çalınmadık kapı bırakmamaya hemşehrilerimize söz verdik."

D9A9C0Cc 427B 4D5A A014 3Ee319071Fe2

Başkan Ekim, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara, seçim sürecindeki hedeflerini ve taahhütlerini paylaştı. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için tekrar aday olduğunu ifade eden Ekim, "Tüm işlerimizi tamamlayacağız; daha fazlasını da şehrimize kazandıracağız. Bizim gücümüz halkımız; sevdamız Akçaabat'ımız. Sizlerin sevgisi ve desteğiyle Allah'ın izniyle şehrimiz için hep ileriye daima ileriye..." şeklinde konuşarak seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceğini vurguladı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak