Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan değerlendirmede emeklilerin yaşadığı sıkıntılar ve vatandaşlardan gelen şikayetlerin gündeme getirildiğini ifade etti. Özellikle parti yönetimi, il, ilçe, belde teşkilatları, belediye başkanları ve milletvekillerinden gelen olumsuz tutumların üzerine gidilmesi gerektiğini vurguladı. Erdoğan, vatandaşın AK Parti'nin arkasında durmasının önemine değinerek, partinin hatalarını görmek ve milletle gönül köprülerini yeniden güçlendirmek gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının sorumluluğunun tek bir soruna veya başlığa indirilemeyeceğini ve hataların üzerine gitmenin önemli olduğunu vurguladı. Kendisinin ve parti yönetiminin seçim sonuçlarının sorumluluğundan kaçamayacağını belirten Erdoğan, AK Parti'nin 22 yıllık mücadelenin heder edilmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Erdoğan'ın bu açıklamaları, seçim sonuçlarını analiz etmek ve partinin geleceğini şekillendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA