Çaykur Rizespor'un sezon başında transfer ettiği 28 yaşındaki Danimarkalı sol bek Cesper Hojer, başlangıçta beklentileri karşılayamayarak yedek kulübesinde yer almıştı. Ancak uyum sürecini tamamlayıp formunu bulduktan sonra şansını iyi değerlendiren deneyimli savunmacı, sol bek pozisyonunda gösterdiği performansla takımının vazgeçilmezleri arasına girdi. Hojer, sadece defansif katkılarıyla değil, aynı zamanda hücumda da etkili olmasıyla da dikkat çekiyor.

Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti Cengiz Şeremet'in Vefatıyla Futbol Camiası Yasa Boğuldu. Elazığ FK'nın Eski Sportif Direktörü Hayatını Kaybetti

Rize'nin futbol oynamak için ideal bir yer olduğunu ve burayı çok sevdiğini belirten Hojer, taraftarla arasındaki bağın da kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Yeşil-Mavili taraftarlar, Hojer'in performansından memnun ve onun takıma olan katkılarını alkışlıyorlar. Danimarkalı oyuncunun gösterdiği başarılı performans, Çaykur Rizespor'un ligdeki mücadelesinde önemli bir faktör olmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA