Adana'da yaşanan trajik bir olayda, bir din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan R.Ş., trafikte başka bir kadın sürücüyle yol verme konusunda yaşadığı anlaşmazlık sonucunda şiddet uyguladı. 20 Mart 2024 Çarşamba günü Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, R.Ş. ile diğer sürücü arasındaki tartışma büyüdü ve R.Ş. aracından inerek diğer sürücünün yanına gitti.

Olayın daha da vahimleştiği an, diğer sürücünün aracında küçük yaşta bir çocuğun bulunmasıydı. R.Ş., çocuğun gözü önünde sürücüyü yumruklamaya başladı. Kadın, "Araçta çocuklarım var git" diye bağırmasına rağmen saldırı devam etti. Olay, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve sonrasında yayınlandı.

Şiddet mağduru kadının şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınan R.Ş., adli makamlara sevk edildi. Ancak mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. R.Ş.'nin bir okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kartal'da Estetisyen Selin Yalın'ın Son Yolculuğu: Katil Zanlısının İfadesi Açığa Çıktı Kartal'da Estetisyen Selin Yalın'ın Son Yolculuğu: Katil Zanlısının İfadesi Açığa Çıktı

Bu olay, trafikteki küçük anlaşmazlıkların nasıl büyük sorunlara dönüşebileceğini bir kez daha gösterdi. Şiddetin hiçbir koşulda kabul edilemez olduğu vurgulanarak, toplumun daha hoşgörülü ve anlayışlı olması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA