"Üç dönemdir divan başkanlığını yürüten Ali Sürmen başkanımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada heyecana vesile olan diğer aday arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. 

Şu ana kadar yaşadığımız süreç oldukça olumlu geçti. Yöneticilik benim ana mesleğim değil ancak bu yola bilgi birikim ve becerilerimle çıktım. Divan başkanımızın görevine devam etmesi nedeniyle çalışma yapamadık, ancak bugün burada yapılacak seçime hazırız. Göreve talibim ve hepinizin oylarına talibim.

Bazı dostlar, 'Divanın yetkisi ne ki?' diye soruyorlar. Ancak ben bunu kabul etmiyorum. Tüzüğü biliyorum. Divan, istişare kuruludur. Transfer yapamaz, yönetimin icraatlarını yapamaz ancak yönlendirici bir rol oynar.

Trabzonspor, Romanyalı Golcü Denis Draguş'u Kadrosuna Kattı Trabzonspor, Romanyalı Golcü Denis Draguş'u Kadrosuna Kattı

Şu anda rakiplerimiz topla tüfekle yarışıyor, sosyal medyada lobiler oluşturuyorlar. Ancak biz her zamankinden daha fazla tek yumruk olmalıyız. Trabzonspor'un ayrışma lüksü yoktur, bölünme lüksü yoktur. Rakiplerimiz savaş açmışken biz daha güçlü olmalıyız. Aylardır hazırlıklar yapıyoruz ve 7 ayrı proje geliştirdik. Altyapıdaki sporcularımızın aidiyetini güçlendirmek için bir eğitim programımız var. Algımızı güçlendirmek için bir hareket planımız ve projemiz var.
Divan üyelerinin daha fazla bir araya gelmesi için çalışmalar yapacağız. Uzak köylerde Trabzonspor'a ulaşmakta zorlanan taraftarlarımıza çözüm olacağız. Daha aktif bir divan kurulu için ihtiyaç var. Divan, camianın en üst kuruludur. Köklerimizi unutanlara tarihimizi hatırlatır, tecrübeleriyle ileri taşır, yön verir."

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN