Samsun'un İlkadım ilçesi Samsun Ankara karayolu Çivril mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında yaşanan kaza büyük bir üzüntüye sebep oldu. Daha önce 16 kez ehliyetsiz araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan 23 yaşındaki Mehmet Can Şen, yine ehliyetsiz olarak araç kullanarak kaza yaptı.

Mehmet Can Şen'in idaresindeki 54 ZU 468 plakalı Tofaş marka otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak, park halinde bulunan 41 AT 222 plakalı kamyonun arka sağ kısmına çarptı ve savruldu. Kazada araç parçalandı ve kamyonun yanında kalarak fark edilmedi.

Kazadan 2 saat sonra olay yerinden geçen yaya vatandaşlar, hurda yığınına dönmüş aracı fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde araç sürücüsü Mehmet Can Şen'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Trabzonlu İş İnsanı Abdullah Özer'e Hapis Cezası: "Önce Takdir Sonra Ceza Olmaz" Trabzonlu İş İnsanı Abdullah Özer'e Hapis Cezası: "Önce Takdir Sonra Ceza Olmaz"

Araçtaki hız göstergesi ibresinin 130 kilometrede takılı kaldığı dikkat çekerken, Mehmet Can Şen'in cansız bedeni Adli Tıp Samsun Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Genç adamın daha önce de 16 kez ehliyetsiz, 2 kez alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN