Anma toplantısının ardından, Bölge Müdürlüğü Makine İkmal Şube Müdürlüğü önünde sezon açılış törenine geçildi. Törene, Genel Müdür Mehmet Akif Balta'nın yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Cengizhan KILIÇASLAN, Tes-iş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU, DSİ 22. Bölge Müdürü Fatih KİŞİ, Bölge Müdür Yardımcıları, Tes-iş Sendikası Trabzon Şube Genel Sekreteri Ayhan Saka yöneticiler ve personel katıldı.

Genel Müdür Mehmet Akif Balta, konuşmasında ülke genelinde yapılan yatırımlar ve bölgesel yatırımların yanı sıra DSİ'nin makine parkına yapılan kazanımlardan bahsederek kazasız bir çalışma sezonu temennisinde bulundu. Ayrıca, Cengizhan GÜNDOĞDU da Devlet Su İşleri'nin ülkeye katkılarını vurgulayarak Genel Müdüre teşekkür etti ve emeğe değer verenin yanında olduklarını ifade ederek kazasız bir çalışma sezonu diledi.

Tören dua ile sonlandırıldı ve akabinde Genel Müdür, beraberindeki heyet ve Tes-iş Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU, personelin yoğun bulunduğu bir birimde sorunları dinleyerek talepleri aldılar.

Minik Ressam Ödülünü Vali Yıldırım'dan Aldı: Ödül Validen! Minik Ressam Ödülünü Vali Yıldırım'dan Aldı: Ödül Validen!

Muhabir: AYTEKİN AKAY