Bu gol, Edin Visca'nın ligdeki son golünden tam 12 hafta sonra geldi. Son olarak Hatayspor'a karşı oynanan ve 3-2 kaybedilen maçta gol atan Visca, uzun bir aradan sonra tekrar fileleri havalandırdı. Bu sezon Süper Lig'de 3 gol atan Visca, ayrıca 3 asist yaparak toplamda 6 gole direkt katkı sağlamış oldu.

Edin Visca, Türkiye kariyerine 2011 yılında Başakşehir'de başladıktan sonra, Trabzonspor'a devre arasında transfer olmuştu. Son dönemde sakatlık sorunları yaşasa da bu sezon eski formuna geri döndü. Süper Lig'de çıktığı 354 maçta 107 asist yaparak büyük bir etki yaratan Visca, 1 asist daha yapması durumunda Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex'in 108 asistlik rekorunu kıracak. Ayrıca, 33 yaşındaki kanat oyuncusu ligde 95 gol kaydetmiş durumda ve 5 kez daha fileleri sarsarsa 100 gol barajını aşmış olacak.

Maç sonrası konuşan Edin Visca, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Yeni yıla 3 puan ile başlamak güzel. Ekstra bir şey oynamadık. Hava şartları ve zemin iyi değildi. Önemli olan 3 puanı almak. Haftaya Samsunspor ile oynayacağız. 3. sıradayız, daha iyi hale geleceğiz" dedi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT