Eğitim Bir Sen Trabzon İl yönetimi, Of ilçe yönetimi, okul temsilcileri ve okul yöneticileri, düzenlenen aylık istişare toplantısında bir araya geldi. Çamburnu Hancıoğlu tesislerinde gerçekleşen toplantıda, eğitim çalışanlarının refahı ve sendikanın sosyal projeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının açılışında konuşan Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Hüsamettin Koçbıyık, toplantıya katılan Başkan Mehmet Kara'ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederek teşkilatlanma çalışmalarını hızlandıklarını ve toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Be6842B1 3A01 4370 A8E8 5A9B175F140D

Eğitim Bir Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara da göreve yeni başlayan Of İlçe Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kara, "Of'taki okul-kurum temsilcilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim çalışanımızın refahı için çalışıyor, bu doğrultuda adımlar atıyoruz. Tecrübemizle, hak mücadelemizden ödün vermeden, sosyal sendikacılık adına projeler ile üyelerimize katkı sunmaya gayret gösteriyoruz." dedi.

Toplantıda, kariyer sistemi, öğretmenlik meslek kanunu, maaş-ek ders iyileştirmeleri, vergi dilimi, kazanımlar, norm kadro uygulamaları gibi konularda görüş alışverişi yapıldı. Karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden toplantıya, Eğitim Bir Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir Sen Of İlçe Başkanı Hüsamettin Koçbıyık, yönetim üyeleri, okul temsilcileri ve okul yöneticileri katıldı.

Editör: Ayşe Sancak