Afyonkarahisar'da ender rastlanan bu olay, kulübün ekonomik zorluklarını bir kez daha ortaya koydu. Afyonspor'un ulaşımını sağlayan otobüs firması, yönetimin kendilerine ödeme yapmaması nedeniyle futbolcuları taşımayı reddetti. Bu nedenle futbolcular, 1461 Trabzon ile oynayacakları maçı Zafer Stadı'na güvenlik olmadan taraftarların desteğiyle yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.

Bu olayın ardından güvenlik firması da aynı gerekçeyle maç görevini üstlenmedi. Stat içi ve çevresindeki güvenliği sağlamak için polis ekipleri devreye girdi.

Süper Lig'de bir teknik adam yönetiminde en fazla gol atan oyuncu bakın kim? Tanıdık bir isim zirvede! Süper Lig'de bir teknik adam yönetiminde en fazla gol atan oyuncu bakın kim? Tanıdık bir isim zirvede!

Teknik Direktör Turan Saltık, bu tür krizlerin kulüpte daha önce yaşanmadığını belirterek, "Adını koyamadığımız bir olay yaşanıyor. Futbol adına, şehrimizin adına ve oyuncularımız adına bu durumdan çok üzgünüm. Maçtan sonra, bu olayın çözümü için yönetimle görüşeceğiz" dedi. Bu olay, Afyonspor'un ekonomik sıkıntılarına dikkat çekti ve spor camiasında geniş yankı buldu.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT