Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisinin son maçında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Protokol tribününde yer alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Fenerbahçe'nin son seti kazanarak şampiyonluğunu ilan ettiği anlarda izleyicilerin dikkatini çeken bir reaksiyon sergiledi.

Fenerbahçe Opet'in üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmasıyla birlikte, Eczacıbaşı'nın şampiyonluk hasreti 12 sezonu buldu.

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Sezonu Mağlubiyetle Tamamladı Trabzonspor Kadın Futbol Takımı Sezonu Mağlubiyetle Tamamladı

Whatsapp Image 2024 04 22 At 11.25.55

Final müsabakasını takip edenler arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu da vardı.

Fenerbahçe Opet'in şampiyonluğunu kutlayan Ali Koç'un aksine, Dilek Kaya İmamoğlu'nun üzgün görüntüsü sosyal medyada tartışma konusu oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ise Fenerbahçe'nin zaferini gülerek ve alkışlarla karşıladığı gözlemlendi.

Sosyal medya kullanıcıları, Dilek Kaya İmamoğlu'nun üzüntülü reaksiyonunu yorumladı ve bazı Fenerbahçeli taraftarlar durumu eleştirdi. Ancak, takım tercihi konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Muhabir: AYTEKİN AKAY