Çoruh EDAŞ, bu başarılı çalışmaların ardından mühendislerini ödüllendirdi.

"2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı"nda ödüllerin dağıtıldığı organizasyona Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Müdürü Mehmet Aydın ve bölge yöneticileri katıldı. Toplantıda afet kriz yönetimi, tüketici memnuniyeti ve şirketin genel performansı değerlendirilirken, mühendislerin teknoloji odaklı projeleri ayrıca öne çıktı.

Ödül töreninde konuşan Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, çalışan motivasyonunun tüketici memnuniyetinde temel bir etken olduğuna vurgu yaparak, "Çalışanlarımızın her geçen gün kendilerini daha da geliştirmesini hedefliyor, motivasyonlarını artırmak için yeni projeler üretiyoruz" dedi.

Kandemir, şirketin sürdürülebilir geleceğe olan taahhüdünün bir parçası olarak gördükleri projelerin mühendislerin enerjiye ve teknolojiye hakimiyetini artırdığını belirtti. Çoruh EDAŞ'ın 2023 yılında ödül alan projelerle, inovasyon ve sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayacak ürün ve hizmetler geliştiren mühendislerini içtenlikle kutladığını sözlerine ekledi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak