Her iki takımda ligde yaralı. 3 puana şiddetli ihtiyacı olan iki takımın maçında İlk yarının 44.dakikasına kadar her şey Trabzonspor’un istediği şekilde gidiyordu. Son haftaların formsuz oyuncusu Mendy, Ghezzal’ı durduramayınca top ile Semih buluştu.

Trabzonspor defansı da seyredince, genç Semih de çok şık bir vuruşla golü yaptı. Beşiktaş’ın attığı golden önce FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, ceza sahası içinde Bardhi'nin formasından çekip indirilmesine penaltı vermedi! Trabzonspor’un bariz penaltısını açık açık yedi. Geçen hafta Kasımpaşa maçında top taca çıkmasına rağmen yan hakem golü yedirdiği gibi dün akşamki Beşiktaş maçında da bu kez Arda Kardeşler, Trabzonspor'un penaltısını yedi. Beşiktaşlı Svensson, Bardhi ’nin formasını arkasından resmen indiriyor, ama takım Trabzonspor olunca penaltı verilemiyor! Arda Kardeşler’e VAR’dan da uyarı gelmiyor, nedense. Yani ahlakın olmadığı yerde adalet de olmaz! Hakem camiasında bir kez daha gördük ki ne adalet var nede ahlak…  Bordo-Mavili takım soldan Trezequet, sağdan Visca üzerinden oynadı ama bu iki futbolcu gereken olumlu katkıyı, bitirici hareketi maalesef ilk yarı gerçekleştiremedi. Tehlikeli olamadı, Trabzonspor' da Mendy ve Bardhi oyuna daha çok girmeleri gerekiyordu. Bu iki oyuncu ilk yarıda oyunda pek olmayınca Trabzonspor takımı Beşiktaş kale sahası içinde çoğalamadı. Bu nedenle de pozisyon üretemeyip, ilk yarıda sonuca da gidemedi.

Beşiktaş hem savunmada hem de hücumda çok çabuk çoğalıyordu. Burada Berat’ın da son derece formsuz olmasına rağmen Abdullah hoca inadına bu oyuncuyu ilk on birde oynatmasına bir anlam veremedim. Allah aşkına Berat sen bırak bu formanın yakasına geldiğin yer olan Arabistan’a dön.. Bu formsuzluk takımı da oyundan düşürüyor. Tabii ki defanstan ve orta sahadan giden isabetsiz paslarda buna etken. Bordo-Mavili takımın derli toplu bir tane atağı yoktu. Sadece Trezequet gibi tecrübeli bir Beşiktaş kale sahası içinde topu boş kaleye atamıyorsa vah ki vah. Yine aynı Trezeguet kaleci Mert’le karşı karşıya kaldı. Topu kaleciye teslim etti. Ya yediğimiz ikinci gole bakıyorum utanıyorum. Mendy, Berat’ı Semih bu küçük boyu ile engelliyor. 

Baniya’nın yanından filelere gönderiyor. Siz nasıl profesyonel futbolcularsınız? Beşiktaş oynamadan kazandı. Helal olsun. Ama 90 dakika boyunca Beşiktaş taraftarlarının Türkiye milli takımının kalecisine olmadık küfürleri etmesi maç boyunca hakaretlerde bulunmaları çok büyük terbiyesizliktir.