Hatice Kolçak'tan Sarsıcı Uyarı: Ne Dolar Ne Altın... İşte Kazandıran Yatırım Aracı! Hatice Kolçak'tan Sarsıcı Uyarı: Ne Dolar Ne Altın... İşte Kazandıran Yatırım Aracı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği bayram ikramiyeleri için net bir tarih açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağını resmen duyurdu. İşte detaylar:

Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı. Emeklilere verilecek olan bayram ikramiyelerinin 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Daha önce olmayan bayram ikramiyesini, bu uygulamayı getirerek emeklilerimize bayram sevinci yaşattık. Geçen sene emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız."

Bu açıklama ile birlikte emekliler, bayram öncesinde rahat bir nefes alacaklarını ve hesaplarını belirtilen tarihlerde kontrol etmeleri gerektiğini öğrenmiş oldular. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vurguladığı gibi, devletin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça artan kaynakların emekliler ve çalışanlar başta olmak üzere milletin istifadesine sunulmaya devam edeceği belirtildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK