30 Haziran, emekliler için promosyon ödemeleri konusunda önemli bir tarih. Bankalar, emekli müşterilerini artırmak için cazip promosyon kampanyaları düzenliyor. Halkbank, Şekerbank, Ziraat Bankası, Denizbank, ING Bank, QNB Finansbank ve Garanti BBVA, emeklilere çeşitli miktarlarda promosyon ödemeleri sunarak rekabeti kızıştırdı. Emeklilerin hangi bankadan ne kadar promosyon alabileceğini araştırdığı bu dönemde, başvuru süresi hızla daralıyor. Promosyon miktarları bankalara göre değişiklik gösterirken, emekliler için önemli bir fırsat sunuluyor.

Bankaların emekliler için sunduğu promosyonlarının başvurularının sona ereceği tarih olan 30 Haziran’a haftalar kaldı.

Alabilecekleri emekli promosyonları ile ilgili kafa karışıklığı yaşayan emekliler, asgari ücret fiyatını bulan ödemelerin hangi bankalar tarafından yapıldığını araştırıyor.

Bankaların emeklileri çekmek için yaptıkları kampanyalarda rekabet ortamı, emeklilerin asgari ücret düzeyinde promosyon alabileceklerini ortaya koydu.

Peki, hangi banka ne kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor? İşte emeklilerin alabilecekleri promosyonların bankalara göre değişen miktarları…

Halkbank:

Maaşını 3 yıl boyunca Halkbank’tan alma sözü veren SGK emeklileri, 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilecekler. En düşük emekli maaşı alanlar 8 bin TL promosyona hak kazanırken, maaşı 20 bin TL ve üzerine çıkan emekliler 12 bin TL ödeme alacak.

Şekerbank:

10 bine kadar emekli maaşı alanlar Şekerbank’tan 5 bin TL promosyon ödemesi alırken, kademeli olarak artan promosyonlar 12 bin TL’ye kadar çıkabilecek. 10 bin ile 15 bin arası emekli maaşı alanlar 8 bin TL alırken, 15 bin ile 20 bin arası alan emekliler 10 bin TL promosyon alacak. 20 bin TL ve üzeri emekli maaşı alanlarsa 12 bin TL promosyona sahip olacak.

Ziraat Bankası:

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ- Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası’ndan alan emeklilere 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

Denizbank:

Denizbank, emekli maaşını DenizBank'tan 3 yıl süre ile almayı taahhüt eden emekli vatandaşlara 12 bin TL’ye kadar nakit emekli promosyonu ödeyecek.

ING Bank:

Maaşını ING’ye taşıyan emekliler için 18 bin TL’yi bulan nakit emekli promosyonu ödenecek. Emekli aylığını taşıyan kişilere koşulsuz şekilde 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yapan ING, Aylık otomatik fatura ödeme talimatı verenler için de ekstra 3 bin TL’ye kadar ek promosyondan yararlanma hakkı sunarak toplam promosyonu 18 bin TL’ye çıkarıyor.

QNB Finansbank:

Yurt Dışı Çıkış Harcı 150 TL'den 500 TL'ye Çıkarıldı! Muaf Olanlar Açıklandı Yurt Dışı Çıkış Harcı 150 TL'den 500 TL'ye Çıkarıldı! Muaf Olanlar Açıklandı

10 bin liranın altında bulunan maaşlarda QNB 6 bin 250 TL promosyon ödemesi gerçekleştirecek. Bu tutar 10 bin ile 15 bin’e kadar olan maaşlarda 10 bin TL olacak. 15 bin TL ile 19 bin 999 TL maaş alanlar 12 bin 500 TL promosyon ödemesi alabilecekler. 20 bin TL’yi geçen aylık emekli maaş ödemesi alanlara ise 15 bin TL promosyon ödemesi banka tarafından yapılacak. Öte yandan CardFinans Emekli kredi kartından yıllık bin 200 TL indirim yapılacak ve 16 bin 200 TL’ye varan bir emeklilik promosyonuyla karşı karşıya olunacak.

Garanti BBVA:

Garanti BBVA müşterisi olmak isteyen, maaşları buraya taşıyan emekliler 15 bin TL’ye kadar kademeli olarak nakit promosyon alabilecekler. En yüksek emekli maaşını alanlara bu ödeme yapılacak.

10 bin TL ile 15 bin TL arası maaş alan emekliler 10 bin TL promosyon alırken, 20 bin TL’ye kadar maaşı bulunan kesim 12 bin 500 TL alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ