Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayı Emin Kahraman, 2 Mart'ta yapılacak olan seçim öncesi destek arayışlarını sürdürmek amacıyla Kuyumcular Odası'nı ziyaret etti. Kahraman, geçtiğimiz günlerde açıkladığı adaylığı ve "Kulübümüzün gücü birliğinde saklı" sloganıyla yola çıkarak destek turlarına devam ediyor.

Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kahraman, tam destek sözü aldı. Ayrıca, odanın yönetim kurulu ve üyeleriyle bir istişare toplantısı gerçekleştiren Kahraman, fikir alışverişinde bulundu.

D554B390 56D1 4Ab4 Aeaf E8Cfb82740C4

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti

Seçime 1 aydan az bir süre kala, Emin Kahraman ve ekibinin destek turlarının devam edeceği belirtiliyor. Kahraman'ın, kulübün geleceği için geniş bir destek ağı oluşturma çabaları, seçim sürecinin kritik noktalarından birini oluşturuyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT