Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var

Espiye Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Espiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen kurumlar arası 100. Yıl Halı Saha Futbol Turnuvası, Esentepe Halı Saha’da oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Emin Yapıspor, zorlu mücadele sonunda Taflancıkspor'u 2-1 yenerek şampiyon oldu, Taflancıkspor ise ikinci sırada yer aldı.

Turnuvada 20 takımın mücadele ettiği heyecan dolu karşılaşmalarda, Emin Yapıspor ve Taflancıkspor, bugüne kadar mağlubiyet yaşamadan finale yükseldi. İki takım arasında oynanan final karşılaşmasında Emin Yapıspor, rakibi Taflancıkspor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kazandı.

Kupa ve madalya töreni, Espiye Kaymakam Vekili Yağlıdere Kaymakamı Seda Ünlü, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Emniyet Müdürü Yahya Aslan, Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tolga Cebeci tarafından gerçekleştirildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Emin Yapıspor'un başarılı file bekçisi Orhan Çukur, maç sonrası duygusal bir açıklama yaparak turnuvanın sonuna geldiklerini ve şampiyonluğu kazandıklarını söyledi. Kendi köyü olan Taflancık Köyü'ne karşı zafer elde ettiği için duygusal olduğunu belirten Çukur, tüm takımlara teşekkür etti ve başarılar diledi.

Turnuva boyunca gösterilen fair-play ve rekabetin bir arada olduğu bu organizasyon, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak