Sevgili Okurlar, Önce açıklamayı okuyalım: "Trabzonspor Kulübü Teknik Direktörü hakkında böyle bir ifadeyi kullanmak hiç kimsenin hakkı da, haddi de değildir. Kamu yayıncılığı yapan TRT gibi bir kurumun ekranlarından bunun yapılması ise ayrı bir garabettir. Trabzonspor Kulübü olarak genel ahlak ve yayın kurallarına uymayan yakışıksız ifadelerle, Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Avcı’ya hak etmediği ithamlarda bulunan Barış Yurduseven’in bu davranışı ile ilgili olarak TRT Genel Müdürlüğü’nden gerekeni yapmasını bekliyoruz. Trabzonspor kulübü olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı da kamuoyunun bilgisine sunarız.’

Barış Yurduseven, Trabzonspor’un çok zor dönemlerinde bizleri bilgilendirdi. Soğukta, karda, kışta elinde mikrofonla onu izledik. O kadar çok bilgi sahibi oldu ki, Fener’i, Beşiktaş’ı, Galatasaray’ı da Trabzonspor kadar iyi öğrendi. Bunu gören TRT yetkilileri de barışa program verdiler. 

O da programda bir ifade kullandı. Belki kullanmamalı idi. Ama Trabzonspor’un açıklaması da aşağıdaki kadar sert olmamalı idi. Çünkü Trabzonspor en azılı Trabzonspor düşmanı gazetecilere bile böylesi sert açıklama yaparak cevap vermemişti.

Kaynak: Haber Merkezi