Aydın, yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerinde tarihi bir farkla sandıktan çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi'ni, Ortahisar Belediyesi'ni ve diğer ilçe belediyelerini tekrar kazanacaklarından şüphelerinin olmadığını vurguladı.

Geleceği inşa ederken geçmiş deneyimlerinin önemli bir teminat olduğunu ifade eden Aydın, Ortahisar ilçesinde istişareli bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini söyledi. Sahada gördükleri destekle sorumluluklarının daha da arttığını belirten Aydın, 31 Mart'taki zaferleriyle birlikte şehre takdir görecek projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Kentte yaşayan herkesin hayatına dokunacak projeler geliştireceklerini dile getiren Aydın, bu projelerin mimari açıdan da özenle hazırlanacağını belirtti. Özellikle 61. Dakika Saat Kulesi projesini vurgulayan Aydın, bu kuleyle şehrin merkezine unutulmaz bir sembol kazandıracaklarını ve birçok benzer projeyi hayata geçirerek Ortahisar'ın değerini daha da artıracaklarını sözlerine ekledi.

Ortahisar Belediyesi, Kadın Emeği Çarşısı'nda Emek ve Bahar Şenliği Düzenledi Ortahisar Belediyesi, Kadın Emeği Çarşısı'nda Emek ve Bahar Şenliği Düzenledi

Editör: Birol Sancak