Trabzonspor’un VAR hakemi Mete Kalkavan’a verilen görev sonrası TFF ve MHK ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı ‘TFF ve MHK’nin bundan sonra alacağı kararlar Trabzonspor için yok hükmündedir’ şeklindeki açıklama gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Bu açıklamalardan ötürü PFDK, Trabzonspor Kulübü’ne ve Başkan Ertuğrul Doğan’a cezalar vermişti. Trabzonspor’un yaptığı açıklamayla ilgili eski hakem Erman Toroğlu, dün akşam A Spor’daki programda çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Erman Toroğlu, “Aradan 10 gün geçti. Trabzonspor'un yaptığı açıklamalara TFF'den hala cevap yok. Cevap veremezsiniz neden? Çünkü Trabzonspor sizi ümüğünüzden yakaladı. 

Kim söz verdi abi Trabzonspor’a? Yenilir yutulur bir açıklama değil bu. Ben o yüzden beğeniyorum Trabzonspor’u. Bakın beğeniyorum diyorum, Trabzonsporlu değilim. Bu 3 büyük takımla masada ve sahada baş edebilecek tek takım Trabzonspor. 

İşte bunun yüzünden. Neden cevap veremediniz Büyükekşi? Bundan sonra cevap versen de gitti. Bunun üzerine bir maden suyu içeceksin. Çünkü midende gaz yapar bu! Ben TFF başkanı olsam bu açıklama benim mideme oturur. 

Kim söz verdi Trabzonspor’a? Sen mi verdin, başka bir yetkili mi verdi? Buna cevap neden vermiyorsunuz? Neden yüreğiniz yetmiyor? Artık cevap verseniz de hikaye” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Doğukan ÖZKURT