Erzincan'ın 1991-1999 yılları arasında valiliğini yapmış olan ve halkın sevgisini kazanmış olan Recep Yazıcıoğlu'nun hatırası, şu anda Erzincan'ın valisi olan Hamza Aydoğdu tarafından yaşatılıyor. Vali Aydoğdu, Yazıcıoğlu'nun makam aracıyla Erzincan sokaklarında dolaşırken, araç içerisinde Ferdi Tayfur'un duygusal şarkısı "Hatıran Yeter" eşliğinde nostaljik bir tur yapıyor.

Bu anlamlı gezide Vali Aydoğdu'ya Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Gençlik Spor Müdürü Volkan Burak Mumcu da eşlik ediyor. Vali Aydoğdu, şehir turunun ardından pazarda alışveriş yapanlarla ve esnaflarla sohbet ederek onlara bereketli kazançlar diliyor. Daha sonra Demirciler Sitesi'ni ziyaret eden Vali Aydoğdu, esnafla sektörün talepleri ve sorunları hakkında istişarelerde bulunuyor.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde

Recep Yazıcıoğlu, 2 Eylül 2003 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiş olsa da, unutulmaz hizmetleri ve hatıraları Erzincan halkı arasında yaşamaya devam ediyor. Vali Aydoğdu'nun bu özel ziyaretiyle, Yazıcıoğlu'nun anısının daha da canlı tutulması ve halkın gönlünde özel bir yer edinmesi sağlanıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK