Giresun'da seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, CHP'den 2 dönem boyunca Giresun Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kerim Aksu, 31 Mart seçimlerinde partisinin Belediye Başkan Adayı olan Fuat Köse'ye destek olmak üzere siyaset sahnesine geri döndü. Partisinin ilçe danışma kurulu toplantısına katılan Kerim Aksu, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Tek yürek, halkımıza umut olacağız. Fuat Köse kazanacak, Giresun kazanacak." dedi.

Kerim Aksu, Fuat Köse ile birlikte hareket edeceklerini ve halka hizmet etmek için güçlerini birleştireceklerini belirtti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Aksu, uzun bir aranın ardından parti toplantısına katılarak, Belediye Başkan Adayı Fuat Köse'ye açık destek verdi. Aksu, "Tek yürek olacağız. Giresun Halkına umut olacağız. Bu seçimi Fuat Köse arkadaşımızla kazanacağız. Halkımız kazanacak, Giresun kazanacak." şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Fuat Köse ise Giresun halkına hizmet etmek, Başkan Kerim Aksu'nun başlattığı belediyecilik meşalesini daha da yukarılara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını ve bu birlik ve beraberliğin her türlü zorluğu aşabileceğine inandığını ifade etti. Giresun seçimleri için umutlu ve kararlı bir şekilde ilerleyen ekip, halkın desteğiyle başarılı olmayı hedefliyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak