Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Mert Demir'e Ödül Verdi! Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı Mert Demir'e Ödül Verdi!

Fenomen Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla 2 yıl boyunca birlikte olduğu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Eroğlu, ifadesinde, Karadeniz'e sevgili oldukları dönemde toplamda 300 bin TL para verdiğini, ancak ayrıldıktan sonra parasını alamadığını belirtti. 21 Mart tarihinde, Batuhan Karadeniz'in sosyal medyada canlı yayın yaparken, Eroğlu'nun oteline giderek parasını talep ettiği anlar şiddetle sonuçlandı.

Olayın ardından Eroğlu'nun şikayeti üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. İddianamede, taraflar arasındaki alacak verecek meselesi nedeniyle telefon ve yüz yüze tartışmaların yaşandığı ve şiddet olayının gerçekleştiği belirtildi.

Ayrıca, Batuhan Karadeniz'in çeşitli tarihlerde Aleyna Eroğlu'na yönelik küfürlü tehditler içeren mesajlar gönderdiği iddianamede yer aldı. Adli Tıp Kurumu'ndan alınan darp raporuna göre, Aleyna Eroğlu'nun yaralanmaları basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek düzeydeydi.

Şiddet olayı sonucunda Batuhan Karadeniz'e 'Zincirleme tehdit' ve 'Kadına karşı basit yaralama' suçlarından 1 yıl 2 aydan 4.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Batuhan Karadeniz, Beşiktaş altyapısından yetişmiş ve Türkiye futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak görülmüştür. Ancak kariyerinde istikrar sağlayamamış ve birçok farklı takımda forma giymiştir.

Aleyna Eroğlu ise 1996 yılında İstanbul'da doğmuş, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi mezunu bir oyuncu ve sosyal medya fenomenidir. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde yer almış ve genç yaşına rağmen tanınmış bir isimdir.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak