İyi Parti Trabzon'da Tam Kadro İstifa Ediyor İyi Parti Trabzon'da Tam Kadro İstifa Ediyor

Toplumun her kesimi ile özellikle de dar gelirli vatandaşların evlerine konuk olan Soylu “Biz vatandaşımızın her zaman yanında gönlünde ve yüreğindeyiz. Onların bizden beklentilerini gözlerinden anlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin en büyük umududur. Hiç-bir vatandaşımızı mağdur etmemem noktasında gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.


 Yerel seçim startı verildiği ilk günden bu yana İstanbul’da gezmedik ilçe semt ve mahalle bırakmayan Süleyman Soylu önceki günde  Sultangazi Habipler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

İstanbul’un MURADINA kavuşması için artık sayılı günler kaldığını belirten eski İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu şunları söyledi; “Türkiye 31 Mart yerel seçimlerinde demokrasiye yol verme terörle mücadeleye  yol verme insanca yaşam haklarına yol verme noktasında bir karar verecek.

Türkiye İstanbul için ise artık ayağa kalkma zamanı artık işi ehline verme zamanı diyecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Murat Kurum buluşacak YENİNDEN İSTANBUL  için vira Bismillah deyip yola koyulacağız” 
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT