Cinayetin ardındaki daha önce işlenmiş suçlar ve ailenin trajik geçmişi büyük bir şaşkınlık yaratmıştır.

Cengiz Topel Mahallesi'nde yaşanan trajedi, 24 yaşındaki Melike Akpınar ve eski erkek arkadaşı 28 yaşındaki Zübeyir Yıldız arasında yaşandı. İddialara göre, Melike Akpınar, eski sevgilisi Zübeyir Yıldız ile ilçe adliyesinde görüşmek üzere buluştu. Ancak buluşma sonucunda Zübeyir Yıldız tarafından silahla başından vurulan genç kadın ağır yaralandı. Olayın hemen ardından, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi, ancak Melike Akpınar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

10Dd1A7A Bc58 4415 90D0 C6A41Fd214A1

Olaydan yaklaşık yarım saat sonra, emniyet güçleri Zübeyir Yıldız'ın aracını Saruhanlı'nın Yılmaz Mahallesi'nde boş bir arazide park halinde buldu. Araçta yapılan incelemeler sonucu, Zübeyir Yıldız'ın aynı silahla kalbinden kendisini vurarak intihar ettiği tespit edildi. Bu dehşet verici olayın ardından, Melike Akpınar'ın Saruhanlı Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak görev yaptığı ve annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

17Dd8858 431A 4597 B697 Cf72Ec0928De

Daha da şaşırtıcı olanı, Melike Akpınar'ın babasının, resmi nikahla sahip olduğu üç eşini de öldürdüğü ve cezaevinde bulunduğu öğrenildi. Bu şok edici aile geçmişi ve yaşanan trajik olay, bölgeyi derin bir üzüntüye boğarken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatılmış durumda.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak