316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı 316 gün önce kaybolmuştu! Balıkesir'de bulunan kemikler ekonomist Korhan Berzeg'e ait çıktı

Kaza, Eskişehir-Ankara Karayolu üzerindeki Kobi Sanayi Sitesi yol ayrımında meydana geldi. 26 B 4630 plakalı otomobilin sürücüsü Yaşar Demiryürek'in, kontrolünden çıkarak trafik levhası direğine çarpması sonucu araç hurdaya döndü. Kazada hayatını kaybeden Demiryürek'in cansız bedeni, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kazanın etkisiyle aracın motoru 100 metre ileriye fırlarken, çarpmanın şiddeti aracın hurdaya dönmesine neden oldu. Kazanın ardından temizlik çalışmaları için Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler seferber oldu.

Bu trajik kaza, hızın trafikte ne denli riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne sererken, sürücülerin güvenli sürüş kurallarına uymaları önemini bir kez daha vurguluyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU