GÖZLER BAŞKANI ARADI

CHP Trabzon İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programı dün gerçekleştirildi. Programda il başkanı Mustafa Bak'ın olmaması dikkat çekti. Bayramlaşma etkinliğini Ortahisar ilçe başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar belediye başkanı Ahmet Kaya ve Beşikdüzü belediye başkanı Burhan Cahit Erdem organize etti. Mustafa Bak'ın nerede olduğu konusu ise merak konusu olarak kaldı.

VEKİLLER FINDIKLI’DA BULUŞTU

CHP 27. Dönem milletvekilleri, Rize'nin Fındıklı ilçesinde bir araya geldi. Mehmet Bekaroğlu, TBMM'de birlikte görev yaptığı Yıldırım Kaya'yı Fındıklı'daki köyüne davet etti. Davete icabet eden Kaya, ailesi ile birlikte 3 gün boyunca Fındıklı'da Bekaroğlu'nun misafiri oldu. Fındıklı'yı çok beğenen Kaya ve ailesi, misafirperverlikleri için Bekaroğlu ailesine teşekkür etti.

ÇEBİ’DEN BAYRAM ŞEKERİ

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi Kahramanmaraş Caddesinde kurdukları stantta vatandaşları  partiye davet ederek üye kaydı yaptı. Çebi ayrıca vatandaşlara bayram şekeri ikram etti.

ÖNCE EMEKÇİ

Bekir Aktürk, Lokma Tatlı Dünyası'nın kurucusu olarak çalışkanlığı ve işindeki özverisiyle tanınan bir isimdir. Patron olarak değil, ekibine iş arkadaşı olarak yaklaşmasıyla bilinir. Bayramda ekibine izin verip tezgahın başına geçerek dondurma yapması da bu tutumunun bir yansımasıdır. Yakın dostu İsmail Hakkı Kaplan, onun iş insanı, işveren ve emekçi kimliğini vurgulayarak "O bir adam gibi adam" olduğunu belirtmiştir.

BAYRAMDA ÇİFTE MUTLULUK

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, bayramda çifte mutluluk yaşadı. Usta’nın kızı Buse’nin nur topu gibi evladı dünyaya geldi. Torununu kucağına alan Usta, “Bize çifte bayram yaşatan Allah’a şükürler olsun” dedi.

GURBETTEKİ TRABZONLULAR

Eğitimci sevdiğimiz isim olan Trabzonlu Halük Öztekin, Gebze’den bize bir fotoğraf gönderdi. Gurbetteki Trabzonlular olarak Gebze Trabzonlular Derneğinde geleneksel bayramlaşma töreni icra edildi. Öztekin, “Gebze’deki Trabzonlular bayramlaştık. Hasret giderdik” dedi.

AYDIN ARAFAT’TAN KUTLADI

Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, hac farizası için kutsal topraklarda. Bayram dolayısı ile bayramımızı kutladı. Arafat’ta olan Müftü Aydın, tüm herkese de dua etti. Aydın, Trabzon’daki tüm tanıdıklara da kutsal topraklardan selam gönderdi.

GRUP YOLU HİZMET BEKLİYOR

Trabzon’un Arsin ilçesi Elmaalan-Işıklı ve Çiçekli grup yolu hizmet bekliyor. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde mükemmel bir asfalt yapılan Grup yolu daha sonraki süreçte bozuldu ve kasisler oluştu. Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi’nin Arsin’den Çiçekli mahallesine kadar onarım  yapması bekleniyor.

EKİPLER ARTIRILMALI   

Trabzon’da yaz bastırdı. Bazı bölgelerde ve özellikle Beşirli sahili tarafından Sinekler çevreye zarar vermeye başladı.  Ortahisar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ile ilgili önlemler alması istendi. Ortahisar belediyesi çöpleri daha sık almalı, Büyükşehir Belediyesi de ilaçlamayı daha sık yapmalı.

Muhabir: BİROL SANCAK