TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor, önceki gün evinde Turgutluspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Karşılaşmanın ilk yarısında 0-2 geriye düşen Turuncu-Mavililer, pes etmeyerek ikinci yarıda muhteşem bir performans sergileyerek skoru lehine çevirdi ve büyük bir moralle sahadan galip ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Elektronik Bilet (E-Bilet) sistemi ihale sürecinin başladığını duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Elektronik Bilet (E-Bilet) sistemi ihale sürecinin başladığını duyurdu

Eynesil Belediyespor, ilk yarıda zorlu bir süreç yaşasa da ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Peş peşe bulduğu 2 golle durumu 2-2'ye getirdi. Müsabakanın son 10 dakikasında baskısını artıran Turuncu-Mavililer, Erçağ ve Alaattin'in attığı gollerle galibiyeti sağladı. Bu sonuçla puanını 27'ye çıkaran Eynesil Belediyespor, küme düşme hattından bir adım uzaklaştı.

Giresun ekibinin bu önemli galibiyeti, takımın morale büyük bir katkı sağladı. Kalan haftalara yüksek bir motivasyonla girecek olan Eynesil Belediyespor, aldığı bu değerli 3 puanla umutlarını tazeledi ve hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

Muhabir: BİROL SANCAK