Ali Koç'un konuşmasından bazı önemli noktalar şöyle:

"Benim ve arkadaşlarımın temiz futbol misyonuyla alakası var. Fenerbahçe'nin ilkesi ve duruşuyla alakası var. Biz 7 senede 3 kere son hafta kendi sahamızda şampiyonluk verdik. Haluk Ulusoy'un 2006 kurgusunda ben mi başkandım, ben mi yöneticiydim? Değildim. Koskoca sezonda sadece 1 kırmızı kart aldılar. Avrupa'da ise 4 kırmızı kart aldılar, oynadıkları maç sayısı belli. Biz ise 5 kırmızı kart alıyoruz. Trabzonspor maçına 9 sarı kart sınırında oyuncuyla çıktık. Ben tarihte ilk defa böyle bir şey görüyorum. Şeytan detayda gizlidir. Ben şahsen çok daha hırslandım, çok daha inançlıyım. Geçen sene de ezici top oynadık, bir noktadan sonra sarsıldık. Bu sene de rekorları kırdık, son haftaya getirdik ama sistemi yenemedik."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Ali Koç ayrıca, Trabzonspor maçından sonra 5 futbolcuya altışar maç cezası verilmesinin planlandığını belirterek, "Ondan sonra bizim isyanımız başladı. Sonrasında imza kampanyası başladı. Biz başlatmadık bunu, 10. kulüptük. Trabzonspor 4, Galatasaray 6... İmza verip de çekilenler aynaya baksınlar. '3-5 tane azınlık kulüp' diyen TFF başkanı aynaya baksın. Fenerbahçe için yarınlar umuttur, yarınlar güzel olacaktır. Fenerbahçe şu şampiyonluğu yakaladığı zaman sistem yıkılmış olacak ve zincirleme şampiyonlukların sözcüsü olacak." açıklamalarında bulundu.

Ali Koç'a yöneltilen "Aykut Kocaman’ın ahının olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Bir şeylerin ahı var da… Kimin ahı var bilmiyorum." şeklinde cevap verdi.

Muhabir: HABER MERKEZİ