Sakatlıklara Rağmen İdeal 11'i Belirledik:


Son oynadığımız Avrupa maçından sonra takımımızda birçok sakat oyuncu bulunuyor. Bu durumu göz önünde bulundurarak, sakatlıklara ve rakibin durumuna göre ideal bir 11 belirledik.

Hedef Şampiyonluk:

Önümüzde kalan 9 maçı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Başkalarının durumundan ziyade kendi işimize odaklanıyoruz. Maç maç bakıyoruz ve hedefimiz net: şampiyonluk.

Trabzonspor İyi Bir Takım Ancak Biz de İyi Bir Takımız:

Trabzonspor'dan, şirketin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili olarak KAP açıklaması geldi Trabzonspor'dan, şirketin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili olarak KAP açıklaması geldi

Trabzonspor iyi mücadele eden bir takım ve bu akşam zorlu bir rakip olacak. Ancak biz de ligin iyi mücadele eden bir takımıyız. Deplasmanda zorlu bir maç bizi bekliyor ama iyi futbolla kazanmak istiyoruz.

Oyuncularıma Güveniyorum:

Maça iyi hazırlandık ve oyuncularıma güveniyorum. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alırız ve sahadan galibiyetle ayrılırız.

İsmail Kartal'ın bu açıklamaları, Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçına ne kadar odaklandığını ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda ne kadar kararlı olduklarını gösteriyor.

Editör: Birol Sancak