Tahrikin İsmail Kartal'dan Başlaması

Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Tribünden atılan bir çakmak, İsmail Kartal’ın koluna isabet ediyor. Ancak İsmail Kartal’ın başına ve ensesine hemen buz torbaları koyuluyor. Bu durumun abartılı şekilde yayıncı kuruluşun görüntülerine yansıdığı belirtiliyor. İsmail Kartal'ın bu tavrı, geçmişte bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Sarı-Lacivertlilerin o dönemin teknik direktörü Otto Bariç'i hatırlattı. Bariç’in sırtına gelen küçük bir taş parçası sonrasında Fenerbahçe sahaya terk etmişti.

Tahrik İçerikli Hareketlerin Devamı

İsmail Kartal ile başlayan tahrik içerikli hareketler, Fenerbahçeli oyuncuların da müdahil olduğu hareketlerle devam ediyor. Mert Hakan Yandaş, İrfancan Eğribayat, Osterwolde, Osayi-Samuel gibi Fenerbahçeli oyuncuların hareketleri, gerginliği artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Sonuç

Yaşanan olayların ardından ortaya çıkan görüntüler, İsmail Kartal'ın tahrik iddialarının doğru olmadığını ve Fenerbahçe cephesinin de gerginliği artıran hareketlere karıştığını gösteriyor. Bu tür olayların önlenmesi ve sporda şiddetin engellenmesi için gerekli önlemlerin alınması önem arz etmektedir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN