Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'in ardından, uzun süredir takibinde olan Çağlar Söyüncü ile kiralık transfer konusunda Atletico Madrid ile anlaştı. Anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta, "Fenerbahçe ile anlaştık" açıklamasını yaptı. Milli futbolcu, sağlık kontrolü için bugün İstanbul'a gelecek ve ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Çağlar Söyüncü, sezon başında Leicester City'den transfer olduğu Atletico Madrid'de şu ana kadar 9 maçta görev alırken, 1 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

Kariyerine Menemen Belediyespor altyapısında başlayan Çağlar Söyüncü, A Milli Futbol Takımı'nda 55 karşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'den Saldanha'ya Yeni Teklif

Fenerbahçe, Partizan'ın yıldızı Saldanha için 6 milyon Euro teklif etmişti. Ancak Partizan, ilk teklifi geri çevirdi. Fenerbahçe'nin bu kez 7 milyon Euro ve ekstra bonuslar içeren bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Sevilla ve Torino'nun da ilgisi devam ediyor.

Diğer Transfer Gelişmeleri

Konyaspor, Beşiktaş'tan Jackson Muleka'yı transfer etmek için görüşmelere başladı. Beşiktaş'ın bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor.

Sivasspor, Ujpest'ten Sırp kaleci Djordje Nikolic ile anlaşmaya vardı. Nikolic'in birkaç gün içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Umut Bozok için Konyaspor devreye girdi. Görüşmeler olumlu ilerliyor.

Transfer gelişmeleri sürüyor. Detaylar için takipte kalın!
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak